• В нас країна така є, там цікаве все живе!

    В нас країна така є, там цікаве все живе! В нас країна така є, там цікаве все живе! В нас країна така є, там цікаве все живе! В нас країна така є, там цікаве все живе! В нас країна така є, там цікаве все живе!

    Що може бути найкращим і найприємнішим, ніж дитячі посмішки та щире захоплення?

    Немає такого дня в бібліотеці-філії №10, щоб не завітали до книгозбірні все нові й нові читачі.

    От і сьогодні вперше зустрілися з бібліотекою вихованці групи «Барвінок» ДНЗ «Берізка». Спочатку несміливо малюки оглядалися навкруги, а потім з цікавістю й дитячою безпосередністю заглянули в кожний куточок.

    Завідуюча бібліотекою Ганна Григорівна Нагорна провела екскурсію книгозбірнею, розповіла правила запису, поведінки та користування книгами у бібліотеці. Допитливій малечі бібліотекарі показали багато яскравих та цікавих дитячих книг, загадали загадки. Від книжкового розмаїття у дітей розбігалися очі та захоплювало подих. Було приємно чути, що дошкільнята не тільки знають букви, а дехто навіть читає.

    Для багатьох похід у бібліотеку не новинка. На правах знавців вони з гордістю розповідали одноліткам, що приходять по книги та журнали з батьками та старшими братиками чи сестричками.

    Наприкінці зустрічі дошколярики подружилися з бібліотечним домовичком, який живе серед дитячих книг, сам багато читає й може допомогти вибрати найцікавіше. Щоб його задобрити, дітки пообіцяли часто-часто приходити у гості та скоріше навчитися читати.

    А на порозі зустрічі з бібліотекою вже з нетерпінням чекали першачки…

     

    Леся Кравчук.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше