• Воїни світла – захисники України

    Воїни світла – захисники України Воїни світла – захисники України Воїни світла – захисники України Воїни світла – захисники України

    1 жовтня – особливий день для українського народу. Адже саме у цей день українці відзначають відразу три свята: День захисників і захисниць України, День українського козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці. Кожне із цих визначних свят пов’язане із багатовіковою боротьбою українців за омріяну свободу і незалежність. 

    1 жовтня для юних громадян, учнів 9-А класу Білоцерківської гімназії-початкової школи №15 (класний керівник Алла Павленко) організували патріотичний часопис «Воїни світла – захисники України». 

    День захисників і захисниць України набув особливого значення після початку повномасштабного російського вторгнення. Це свято – символ визнання та вдячності військовим і цивільним громадянам України, які стали на захист своєї країни. 

    Школярам була представлена книжкова викладка, коментований огляд якої зробили бібліотекарі. На ній представлені друковані видання про тих, хто першими прийняв бій, тих, хто метр за метром звільняє нашу землю, тих, хто не втрачає надію на нулі, тих, хто надихає їх в тилу. З трепетом у серці юнаки і юнки переглядали світлини та відео «До Дня захисників і захисниць України», слухали розповіді про полеглих героїв-земляків, чиїм девізом стала фраза «Хто, як не я?».

    Добре, що ми і наше молоде покоління знаємо і пам’ятаємо тих, хто став на захист України, хто ціною свого життя зберігає мир у наших оселях. 

    Віримо в Перемогу! Вшановуємо героїв України!

    Ксенія Гнуда



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше