• Етнічні групи міста: різноманіття, що єднає

    Етнічні групи міста: різноманіття, що єднає Етнічні групи міста: різноманіття, що єднає Етнічні групи міста: різноманіття, що єднає Етнічні групи міста: різноманіття, що єднає Етнічні групи міста: різноманіття, що єднає

    Біла Церква – місто багатонаціональне. В ньому успішно функціонують понад десять національних товариств і громадських організацій німецької, єврейської, польської, циганської та інших культур. Для потреб цих національних громад у місті діє ціла система культурно-мистецьких закладів, в тому числі і навчальних.

    З метою популяризації краєзнавчої літератури, залучення читачів до активного пізнання рідного краю в бібліотеці-філії №2 відбувся День краєзнавства «Біла Церква – місто багатонаціональне».

    Протягом дня працівниці книгозбірні знайомили користувачів з літературою, представленою на книжкових виставках «Відкрий для себе рідне місто» та «Рідні серцю міста».

    Завідувачка книгозбірнею Світлана Линникознайомила читачів із творчістю письменниці-краянки, художниці, членкині Національної спілки письменників України, асоціації німецьких художників України та спілки німецьких літераторів України Галини Невінчаної.

    Члени клубу «Зарічани» та «Любисток» завітали до бібліотеки на годину спілкування «Національно-культурне життя етнічних меншин Білої Церкви».

    Восьмикласники ХПЗО «Алетея» разом із бібліотекаркою Іриною Осіпенко вирушили в етномандрівку «Етнічні групи міста: різноманіття, що єднає».


    Світлана Линник.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше