• Розповіді про справжніх людей

    Розповіді про справжніх людей Розповіді про справжніх людей Розповіді про справжніх людей Розповіді про справжніх людей Розповіді про справжніх людей

    Указом Президента України від 23 серпня 2019 року «Про День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України» 29 серпня в Україні вшановують захисників України, які віддали за незалежність держави власне життя.
    Саме в цей день в ході Іловайської операції загинула найбільша кількість українських воїнів. Ті трагічні події розгорталися на полях, засіяних соняшником. Там загинули сотні українських воїнів. Тому символом Дня пам’яті захисників України і став сонях.
    В читальній  залі бібліотеки-філії  №3 оформлена виставка-вшанування «Розповіді про справжніх людей». До уваги читачів різних вікових категорій – книги, періодичні видання про російсько-українську війну.
    Бібліотекарки запропонували користувачам в цей день доповнити свій одяг квіткою соняха, тим самим ушанувавши  захисників, які не повернулися додому.
    Під час патріотичної години «Іловайськ. Розповіді про справжніх людей» читачі дізналися про героїв-земляків, почули історію протистояння воїнів біля міста Іловайськ та трагічний вихід українських військ через пекельний «зелений коридор».
    Учасники заходу вшанували пам’ять героїв хвилиною мовчання. Пам’ятаймо їх кожного дня, кожної хвилини, кожної миті…
     
                                                                                     Наталія Добровольська.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше