• Прапор перемоги

    Прапор перемоги Прапор перемоги Прапор перемоги Прапор перемоги Прапор перемоги

    23 серпня − День Державного Прапора України. Цей день особливий для українців, бо прапор символізує силу та єдність народу. З прапором воїни ЗСУ йдуть у бій, з ним гинуть, а відвоювавши у ворога позиції, з гордістю встановлюють переможний український прапор!

    Важливо знати історію прапору, бо це частина національної ідентичності. Напередодні свята в бібліотеці-філії №1 для дітей відбулася поетично-творча година «Прапор перемоги», яка надала користувачам можливість дізнатися більше про символи Батьківщини.

    Бібліотекарка Олена Крищенко розповіла про значення кольорів прапору, наголосивши, що вони стали офіційними ще за часів Київської Русі, а сучасний прапор був затверджений у 1992 році, коли Україна стала незалежною державою. Дітлахи переглянули відеопрезентацію «Барви прапора України» та власноруч намалювали прапор.

    Біля книжкової виставки «Прапор нашої Вкраїни» учасники заходу розповідали вірші про дорогоцінний символ України. Завершилася поетично-творча година флешмобом «Прапор − це синє небо, жовте жито, це святиня − знають діти».

     

    Юлія Волошина.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше