• Наш Прапор - наша сила!

    Наш Прапор - наша сила! Наш Прапор - наша сила! Наш Прапор - наша сила! Наш Прапор - наша сила!

    У бібліотеці-філії №4 відбулася патріотична година для дітей, присвячена Дню прапора України під назвою «Наш прапор – наша сила», на якому маленькі читачі мали змогу дізнатися більше про один із найважливіших символів держави.

    Працівниці книгозбірні розпочали зустріч з розповіді про історію українського прапора. Вони пояснили, що синьо-жовті кольори символізують мирне небо та пшеничні лани, які здавна є символом добробуту української нації. А ще діти ознайомилися з цікавими та дивовижними прапорами світу, з їх унікальними історіями та значеннями. Учасники заходу дізналися, коли і в яких випадках в Україні піднімають прапор. Діти активно ділилися своїми знаннями та враженнями, розповідаючи про важливі моменти, коли прапор є символом гордості та національної єдності.

    Однією з таких подій є Олімпійські ігри. Бібліотекарки підготували презентацію, в якій познайомили присутніх з чемпіонами та призерами Олімпійських ігор 2024 року. Відзначили, що на п’єдесталі вони стояли з українським прапором, демонструючи всьому світу силу та відвагу нашої нації.

    Незабутнім моментом свята став пісенний виступ Ніколь, вихованки школи мистецтв №2, яка проникливо виконала патріотичну пісню, яка стала справжнім дарунком для всіх присутніх.

    На згадку процей важливий день учасники заходу отримали в подарунок маленькі прапорці, як символ гордості за свою країну.

    Такі патріотичні заходи допомагають виховувати у молодого покоління любов до Батьківщини та повагу до її символів, адже саме з таких маленьких кроків починається велика національна свідомість.

     

    Жанна Харченко.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше