• Засідання клубу «Водограй» у бібліотеці

    Засідання клубу «Водограй» у бібліотеці Засідання клубу «Водограй» у бібліотеці Засідання клубу «Водограй» у бібліотеці Засідання клубу «Водограй» у бібліотеці

     

    У бібліотеці-філії №1 для дітей зібралися члени клубу клуб «Водограй» Академії пенсіонерів. Захід, проведений у книгозбірні, був присвячений українській пісні та мав назву «Українська пісня − душа народу нашого».

    Участь у заході взяли солістки відомого в Білій Церкві хору «Від серця до серця» Лариса Кузьмінська та Валентина Єзерська, разом із керівником хору − заслуженим діячем мистецтв Володимиром Клюєвим. Слід зазначити, що одна з солісток − пані Лариса є бібліотекаркою книгозбірні №1 для дітей.

    Членкиня клубу «Водограй» Валентина Майборода розповіла присутнім легенду про дарунок Бога українцям – різноманітні таланти, у тому числі й співучість. У читальній залі лунали патріотичні, ліричні, жартівливі пісні. Навіть керівник хору виконав кілька пісень разом із солістками.

    А ще, учасниці заходу читали вірші: про вишиванку, про матір, про Україну.

    Членкині клубу вирішили частіше проводити подібні заходи, адже в нашому місті так багато талановитих людей з якими цікаво зустрітися.




    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше