• День Державного Прапора України у бібліотеці-філії №6

    День Державного Прапора України у бібліотеці-філії №6 День Державного Прапора України у бібліотеці-філії №6 День Державного Прапора України у бібліотеці-філії №6 День Державного Прапора України у бібліотеці-філії №6

    23 серпня – День Державного Прапора України. Напередодні свята працівники бібліотеки-філії №6 провели годину державності «У прапора нашого барви чудові: внизу золотисті, вгорі волошкові». Бібліотекарка Світлана Шута розповіла присутнім про національні символи України,історію появи українського прапора, зауваживши, що прапор – це наш історичний дух, наша совість і незламність, це – гордість, слава і велич народу.

    Учасникам заходу було презентовано книгу Алли Сокол «Моя країна – Україна». Гортаючи сторінки, читачі знайомилися з державним устроєм, символікою та культурою України. З великим захопленням діти прослухали легенду про «Герб, Прапор і Гімн». Після перегляду слайд презентації «Кольори української незалежності», діти взяли участь у вікторині «Україно – ти для мене диво!». Цікавим і захоплюючим був майстер клас з виготовлення жовто-блакитних квіток у техніці топіарій, з яких згодом створили прапор – символ любові до своєї країни. На заході прозвучали вірші О.Олеся «Прапор», М.Косович «Прапор України», Н.Поклад «Прапор», Д.Павличка «Наш Прапор».

    Увагу відвідувачів привернула викладка літератури «Благословенні кольори української долі», на якій представлені матеріали, що розкривають державну символіку України, походження українського національного прапора, його використання в Україні в різні історичні періоди.

     

    Світлана Шута.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше