• Йога – це так просто!

    Йога – це так просто! Йога – це так просто! Йога – це так просто! Йога – це так просто! Йога – це так просто!

    «Намасте, друзі!» − так віталися сьогодні бібліотекарі з юними читайликами, які завітали до бібліотеки-філії №1 для дітей на релакс-сеанс «Йога: так просто!». Захід присвячений Міжнародному дню йоги, який щорічно відзначається у всьому світі 21 червня.

    Заняття з хатха-йоги провела для вихованців ЦСПРД «Злагода» керівниця клубу «Майстерня здоров’я» Центру позашкільної освіти «Соняшник» Ольга Красильнікова.

    Оскільки таке заняття для дітлахів відбувалось вперше, пані Ольга провела його в ігровій формі. Юні йогісти із задоволенням виконали Сур’я Намаскар (динамічний комплекс вправ йоги, який уособлює вітання Сонцю), й спритно повторювали асани «трикутник», «берізка», «орел», «жаба», «котик», та дуже корисні вправи «бутерброд» і «лев». Діти почувалися вільно, радісно, розслаблено й багато-багато фантазували.

    Гостя не лише ознайомила з вправами (асанами) хатха-йоги, а й розповіла, що вони є гарною профілактикою захворювань очей, хребта, суглобів, дихальних шляхів, серця, судин та травної системи. А дітлахи слухали уважно та й на вус мотали.

    Ранкове заняття хатха-йогою подарувало дітям величезний заряд бадьорості та гарного настрою на весь день.

     

    Тетяна Качанова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше