• В спекотній жовтій Африці живе жирафа Рафа!

    В спекотній жовтій Африці живе жирафа Рафа! В спекотній жовтій Африці живе жирафа Рафа! В спекотній жовтій Африці живе жирафа Рафа!

    21 червня – день багатий на свята та цікаві події. Сьогодні відзначають у всьому світі День йоги, День скейтбордингу, День селфі, День рукостискання, День акції «Візьми свою собаку на роботу», а ще – це День літнього сонцестояння. І саме це число обрала Організація Об’єднаних Націй для відзначення Дня жирафи!

    Щорічно, у всьому світі, в зоопарках, школах та інших закладах проводяться заходи, спрямовані на підтримку цих тварин, поширення інформації та пролиття світла на проблеми, з якими вони стикаються у дикій природі. Не лишилась осторонь і бібліотека! Разом з вихованцями літнього табору «Літограй» працівники бібліотеки сімейного читання №9 святкували цей незвичайний день. Жанна Харченко підготувала медіапрезентацію «Цікаві факти про жирафу», Тетяна Сєроус читала вірші про цю незвичайну загадкову тварину, діти відгадували загадки про тварин Африки, а також відповідали на запитання відеовікторини «Де чиї сліди?».

    Весело пройшли конкурси «Капелюх для жирафи», та «Їстівне та смачне», в якій хлопці та дівчата із заплющеними очима намагалися дізнатися, яка їжа для жирафи найулюбленіша. Та найбільш кумедними і запальними були африканські «дикі» танці у виконанні талановитих мешканців джунглів.

    Катерина Волинець.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше