• Діалоги про здоров’я

    Діалоги про здоров’я Діалоги про здоров’я Діалоги про здоров’я

    Тиждень здоров’я в бібліотеці-філії №9 розпочався 7 квітня, у Всесвітній день здоров’я. Члени клубу «Сузір’я» зібралися в цей день на сеанс арт-терапії «Відчуй свою душу». Разом з фахівцем арт-коучингу Світланою Невінчаною, присутні намагалисяусвідомити минуле, змоделювати майбутнє, досягти гармонії душевного стану, допомогти собі позитивніше сприймати події сьогодення. А ще почути мелодію власної душі, розшифрувати голос свідомості і підсвідомості.

    Бесіда біля книжкової виставки-консультації «Шукайте лікаря в природі», яку провела бібліотекар Жанна Харченко, познайомила присутніх з новинками літератури з фітотерапії, застосування бджолиного меду в медицині, зокрема в апі фізіотерапіі. Читачі ознайомилися з книгами відомих народних цілителів Євгена Товстухи, Наталії Земної, натуропата Олени Світко.

    Усміхненими, гнучкими та здоровими – здебільшого саме такими ми уявляємо людей, які займаються йогою. Так воно і є. Головне – зібратися духом і почати працювати над своїм тілом та думками. А ще, це чудовий метод для стимулювання природної дитячої активності. Після розповіді про важливість йоги у фізичному і духовному розвитку людини, маленькі читачі продемонстрували перші навички вправ для початківців.

    10 квітня у бібліотеці відбулася цікава і корисна зустріч з головою Товариства Червоного Хреста України в Білій Церкві  Володимиром Мухіним. Весна в розпалі, скоро літо – час подорожей, дачних робіт, походів на природу, купання у водоймах. Пан Володимир розповів, як правильно надавати первинну допомогу при епілепсії, кровотечі, сонячному ударі, укусах комах та втраті свідомості.

     

    Катерина Волинець.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше