• Макс Кідрук – новий виклик сучасності

    Макс Кідрук – новий виклик сучасності Макс Кідрук – новий виклик сучасності Макс Кідрук – новий виклик сучасності

    17 жовтня до Білої Церкви з презентацією свого нового роману завітав відомий український письменник Макс Кідрук. Вже традиційно у презентації взяли участь працівники міських книгозбірень Білої Церкви. Цього року Макс Кідрук ще й представив учасникам заходу молодого автора Юрія Даценко, який розповів про свій роман «Пастка для різника».

    Слід зазначити, що зала кінотеатру ім. О.Довженко була майже вщент заповнена поціновувачами творчості письменника. Приємно, що читачами творів пана Кідрука переважно є молоді люди.

    Присутні поринули у фантастичну реальність талановитого письменника. Макс Кідрук, презентуючи свої твори, вміє заінтригувати: розповідає про підготовку до написання, зацікавлює нереальними історіями, що надихнули на творчість.

    Нова книга «Доки світло не згасне назавжди» – це новий рівень читання, роман має мобільний додаток, який доповнює книгу. Читач має можливість встановити його у смартфон, та ще йспілкуватися у чаті з персонажем книги... який, як виявляється, може ще й зателефонувати йому серед ночі…

    Новий роман, нові можливості, нові виклики сьогодення…

    Можливо саме такі книги спонукатимуть молодь до читання?

    Незабаром в усіх бібліотеках міста, завітайте, прочитайте, це дійсно круто!

     

    Олена Бульда.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше