• Закохані в книги

    Закохані в книги Закохані в книги

    14 лютого – День святого Валентина, свято всіх закоханих. А з 2012 року у цей день відзначають ще й Міжнародний день дарування книг. Це одне з наймолодших свят, яке об’єднує тих, хто дарує книги, і тих, хто прищеплює любов до читання.

    День закоханих у книги в бібліотеці-філії №6 розпочався із зустрічі з поеткою Тетяною Строкач, яка завітала до книгозбірні із подарунком. Збірка «Занадто рано стали ми дорослими» поповнила фонд книгозбірні. Пані Тетяна є співавтором нової збірки про складне життя дітей, про те, що робить їх дорослими передчасно.

    Приємно відзначити, що саме в цей день книги бібліотеці подарували й читачі: Інна Арестова (Александра Хоукинз «Ночь с пылким негодяем» та Кейт Эмерсон «Отказать королю»), Надія Поліщук (Люко Дашвар «Ініціація»), Віктор Камишов (Андрій Кокотюха «Повний місяць), Андрій Бойко (Макс Кідрук «Де немає Бога»), Раїса Голуб (Эфрон Холли «Никогда не лги»). Підбірку нових книг, в кількості 11 екземплярів, подарував читач із 35-річним стажем, підприємець Олександр Шабатин, який обрав день для подарунків випадково. А книги, подаровані Оленою Маринкевич, поповнили полиці стелажа «Подаруй собі книгу!».

    Сьогодні без книги ми не можемо уявити своє життя, бо вона – постійний супутник, найкращий порадник у всіх життєвих ситуаціях як для малечі, так і для зрілої, досвідченої людини. Недарма в народі кажуть: «Хто багато читає, той багато знає».

    Частіше заглядайте до скарбниці духовності – книг,із яких б’є невичерпне джерело мудрості.

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше