• Наш край у виданнях

    Наш край у виданнях Наш край у виданнях

    18 жовтня в бібліотеку-філію №3 на краєзнавчі читання «Наш край у виданнях» завітали учні 12-го класу Білоцерківського закладу загальної середньої освіти ІІ-ІІІ ступенів з інституційною формою навчання №1.

    В читальній залі представлено книжковий вернісаж «Наш край у виданнях». Увазі користувачів був запропонований бібліографічний тематичний огляд літератури та періодики.

    Фахівці книгозбірні познайомили присутніх з виданнями білоцерківських краєзнавців та науковців. Інформація, невідомі історії зі сторінок книг привернули увагу учнів. Бібліотекарі підкреслили, що книги Євгена Чернецького, Анатолія Бондаря, Сергія Бурлаки, Олексія Стародуба вміщують матеріали, які можуть задовольнити інтереси читачів, зацікавлених історією рідного міста.

    Особливу увагу організатори заходу звернули на наукове видання «Хронос», що видається за матеріалами засідань однойменного краєзнавчого клубу ЦБС, наголосивши, що виступи, які обговорюються під час засідань «Хроноса» видаються у вигляді брошур, наслідуючи таким чином традицію Краєзнавчих читань імені о. Петра Лебединцева.

    Перегортаючи сторінки дайджесту «Скільки їх – згадаймо поіменно!», підготовленого працівниками відділу методичної та бібліографічної роботи, присутні вшанували пам’ять білоцерківців, що загинули в зоні АТО та ООС і мають державні нагороди.

    Також учасники заходу долучилися до історичної мандрівки за виданням «Вулиці Білої Церкви розповідають», виданого методистами ЦБС. Із задоволенням переглянули відео «Біла Церква».

     

    Наталія Добровольська.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше