• Про дива і таємниці природи-чарівниці

    Про дива і таємниці природи-чарівниці Про дива і таємниці природи-чарівниці Про дива і таємниці природи-чарівниці

    Ви теж помітили, що в навколишньому світі щось змінилося? Чомусь розсіялися сердиті хмари, пригріло яскраве сонечко. Це прийшов другий місяць весни! Багато змін відбулося в природі.

    Першокласникам БНВО «ЗОШ №15-ДЮСОК», які завітали на природничий калейдоскоп бібліотекарі філії №3 розповіли про те, що з настанням перших теплих днів борсуки, ховрахи, їжаки, кажани прокидаються від зимової сплячки. Вовки, лисиці та зайці о цій порі знаходять собі пару і починають облаштовувати житло, щоб незабаром народити малят. А в бурих ведмедів малюки вже народилися ще наприкінці зими і тепер вибираються разом із матерями зі своїх затишних барлогів. Радіючи весні, повертаються з вирію на батьківщину перелітні птахи.

    Під час заходу діти, розділившись на дві команди «Лісовичок» та «Екопрофесор», демонстрували свої знання, відгадуючи загадки про птахів, звірів і дерева. Згадували прислів’я, приказки, літературні казки про природу.

    Читайлики склали оповідання «Весняний ліс», у якому розповіли про свої враження від прогулянок та переглянули мультфільм «Як ми весну зустрічали».

    Мета заходу – допомогти дітям змінити своє ставлення до навколишнього світу.

    Немає нічого більш винахідливого, ніж природа і тому, уявивши нашу планету без квітів та пташиного співу, ніхто з дітей не буде байдужим!

     

    Юлія Сидоренко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше