• Запрошуємо на презентацію книги!

    Запрошуємо на презентацію книги!

    Ганна Ручай «Смугастий, мов життя»
    Біла Церква : Час Змін Інформ, 2018.

    Ця книжка пережила чимало пригод ще до свого написання.

    Але головні почалися після.

    Просто задля зухвалого експерименту, під псевдо Федір Невтішний, у 2008 році книга потрапила на конкурс «Коронація слова».

    Диплом виявився несподіванкою. Напевне, варто подякувати за це Святославу Вакарчуку, який був у складі журі, бо саме він вручав авторові той несподіваний диплом.

    А далі книжка виявилася «неформатом» для кількох, тоді відомих видавництв. їх не влаштовували тема й образ головного героя.

    Звідтоді забутий рукопис валявся в шухляді.

    І раптом наприкінці 2016 року надійшла пропозиція від мультимедійного видавництва. Тоді нарешті книжка й отримала нове життя, поки що віртуальне.

    І ось тепер, рівно за 10 років по своєму народженні, «Смугастий ...» знову намагається дійти до читача. Залишається сподіватися, що він його знайде і що читач зрозуміє, для чого створено цей «проблемний» і «скандальний» образ.

    Автор намагався хоча б частково розкрити сучасникам психологію покоління 60-70 років минулого століття, адже це покоління з усіма його крайнощами і вадами є частиною історії країни, частиною історії рідного міста автора. І головне – читач має збагнули: авторові болить доля цього міста і його людей. Ніхто не повинен залишатися байдужим у такий складний і вирішальний час. Можливо, разом ми дошукаємося причин того, чому нині «все так погано», як дехто запевняє, і спробуємо змінити спочатку себе, щоб і світ навколо нас зміцнився на краще.

    Запрошуємо на презентацію книги, що відбудеться у центральній бібліотеці 26 червня 2018р. о 16.00!

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше