• Книжка вийшла погуляти

    Книжка вийшла погуляти Книжка вийшла погуляти Книжка вийшла погуляти

    Сонячного червневого дня у філіалі № 4 відкрився яскравий і захоплюючий бібліомайданчик для дітей під назвою «Книжка вийшла погуляти».

    Майданчик бібліотекарі облаштували за допомогою активних читачів. На подвір’їкнигозбірні милують око вироби із пластикових пляшок: квіти, звірі. Нікого не залишать байдужими криничка і вітряк,змайстровані місцевим майстром-умільцем Андрієм Борщевським.

    До бібліомайданчика завітали юні читайлики, учасники нещодавно створеної студії образотворчого мистецтва разом з батьками та керівником Оленою Миколаївною Яросевич. Працівники бібліотеки підготували розважальну програму, головною і найцікавішою складовою,якої стала літературна галявина під назвою «Веселими стежками літа». Ірина Тупчій провела для маленьких гостей чимало конкурсів і вікторин, в яких діти мали змогу перевірити свої знання і кмітливість. Малеча отримала море задоволення і незабутніх вражень. На бібліомайданчику було багато радісних посмішок, панувала атмосфера гарного настрою.

    Бібліотекарі побажали дітям не забувати влітку про бібліотеку, обов’язково читати, і тоді літні канікули пройдуть цікаво і корисно.

    Світлана Линник.

     



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше