• У бібліотеці відбулася виставка-конкурс «До землі вам, матусі, уклін»

    У бібліотеці відбулася виставка-конкурс  «До землі вам, матусі, уклін» У бібліотеці відбулася виставка-конкурс  «До землі вам, матусі, уклін» У бібліотеці відбулася виставка-конкурс  «До землі вам, матусі, уклін» У бібліотеці відбулася виставка-конкурс  «До землі вам, матусі, уклін» У бібліотеці відбулася виставка-конкурс  «До землі вам, матусі, уклін»

    У рамках відзначення Дня Матері, бібліотека-філіал №6 спільно з Білоцерківським міськрайонним об’єднанням ВУТ «Просвіта» ім. Т.Г. Шевченка та УПЦ Київського Патріархату, за сприяння і підтримки громадських організацій, започаткувала щорічну міську виставку-конкурс «До землі вам, матусі, уклін».

    На виставці експонувалося понад 150 виробів декоративно-ужиткового мистецтва, виготовлених у різних техніках: витинанка, художня вишивка, ляльки, вироби з тіста, петриківський розпис, художнє плетіння гачком та спицями, вироби з природного матеріалу. У виставці взяло участь 120 дітей віком від 4 до 11 років

    Дитячі шедеври дарували насолоду відвідувачам філіалу та гостям бібліотеки.

    Виставку відкрила завідувачка філією Надія Гаврилова.

    Із вітальними словами до гостей звернувся протоієрей настоятель церкви Покрови Божої Матері отець Микола Гопайнич. Маленькі читайлики – учні 3-А класу БЗШ №23 (вчитель Тетяна Кучинська) привітали присутніх із святом Матері, аВероніка Травкова подарувала танок «Дерево життя». Вірші мамам читали дипломанти виставки-конкурсу Олександр Федак та Варвара Середа.

    Компетентному журі в складі протоієрея УПЦ КП Миколи Гопайнича, письменниці і художниці Галини Невінчаної та майстра декоративно-вжиткового мистецтва Валерія Вовченка довелося нелегко при визначені дипломантів. Серед розмаїття робіт було відібрано 20 найкращих.

    У віковій категорії 4-7 років перемогу здобули:

    Зоряна Ненашева (5 років),

    Костянтин Резніченко (7 років),

    Анастасія Кацалап (4 роки),

    Марк Коробко (6 років),

    Варвара Середа (6 років),

    Максим Драч (5 років),

    Вадим Вергун (6 років),

    Вероніка Бойко (6 років),

    Микола Зіза (4 роки),

    Серед учасників вікової категорії 8-11 років дипломантами стали:

    Кирил Замша (11 років),

    Ксенія Атаманенко (9 років),

    Уляна Кучеренко (10 років),

    Катерина Танчич (11 років),

    Гандзюк Ольга (8 років),

    Назар Бублик (9 років),

    Максим Розгон (8 років),

    Дар’я Діденко (8 років),

    Леся Михайленко (8 років),

    Олександр Федак (9 років),

    Антон Яцюк (11 років).

    Гран-прі конкурсу отримала Світлана Олейниченко (11 років), учениця БЗШ №21, яка отримала диплом та солодкий подарунок – торт, приготовлений кондитером Наталією Задорожньою.

    15 учасників були відзначені грамотами та подарунками від Білоцерківського осередку МО «Жіноча громада».

    Спонсорами заходу стали: Микола Гопайнич – настоятель церкви Покрови Божої Матері, Людмила Дригало – приватний підприємець, Оксана Федак – користувачка бібліотеки та Білоцерківський осередок МО «Жіноча громада».

    Не залишилися без подарунків і члени журі. Діти подарували отцю Миколаю картину, на якій зображена церква Покрови Божої Матері, а Валерій Вовченко і Галина Невінчана отримали у подарунок ангелочків-мотанок.

    Запрошуємо усіх бажаючих насолодитися дитячими шедеврами, завітавши до бібліотеки-філіалу №6 (вул. Івана Кожедуба, 131).

     

     

    Надія Гаврилова.

     



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше