• За все, що маю, дякую тобі…

    За все, що маю, дякую тобі… За все, що маю, дякую тобі… За все, що маю, дякую тобі…

     

    У центральній бібліотеці вшановували чарівних жінок − читачок бібліотеки. З Міжнародним днем матері присутніх привітали очільниці бібліотечних клубів "Вікторія” та "Водограй” Ніна Скорбагатько і Лариса Ястребова.

    Завідуюча відділом обслуговування Людмила Чупак розповіла про історію та традиції святкування Дня матері у різних країнах, боротьбу жінок за свої права та мир, наголосивши, що в Україну це свято прийшло у 2000 році, завдячуючи жіночим громадським організаціям, зокрема "Союзу українок”.

    Людмила Федорівна підготувала поетичну композицію з ліричних віршів про матір українських письменників Миколи Дмитренка, Олекси Ющенка, Василя Симоненка, Наталії Погребняк, Миколи Луківа, поетів-краян Петра Розвозчика, Федора Юдицького і Тетяни Строкач.

    Народний вокальний ансамбль бібліотечних працівників "Калина” подарував присутнім низку мелодійних пісень, які викликали у жінок сльози радості і гордість за всіх українських матерів, які виховали патріотів − синів і дочок − нинішніх захисників України.

     

    Єфросинія Король.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше