• Від неї все на світі…

    Від неї все на світі… Від неї все на світі… Від неї все на світі… Від неї все на світі…

     

    Найдорожчою людиною у житті кожного з нас завжди була, є і буде Мати. Для своїх дітей вона найрідніша, найдорожча, наймиліша, найчарівніша. "Мама” - перше слово малюка і останнє воїна, який вмирає на полі бою, захищаючи Вітчизну.

    Серед українців з давніх-давен існував культ матері − берегині домашнього вогнища. Їй поклонялися, її обожнювали, її оспівували в музиці, пісні, поезії.

    Щороку у центральній міській бібліотеці напередодні Міжнародного дня матері, який відзначається в Україні з 2000-го року, вшановують жінок-матерів.

    Ось і цього року, 10 травня працівники книгозбірні разом з членами клубу "Водограй” влаштували свято для матерів, читачок бібліотеки.

    Тетяна Качанова розповіла про відзначення Дня матері у різних країнах світу, а Тетяна Кириленко познайомила з історією та традиціями святкування цього Дня в Україні.

    Презентацію "Святе ім’я” супроводжували розповіді Галини Надводнюк, Людмили Свищової, Івана Кириленка, Ольги Соломаніної, Марії Кашуби про долю своїх матерів.

    Запрошені на свято багатодітні матері Альона Гончар, Марина Ларіна, Леся Юшковська поділилися секретами життя багатодітних родин і розповіли про своїх діток.

    Приємним подарунком для всіх присутніх стали ліричні пісні у виконанні учениці БЗШ №7 Жені Синельникової та вокального дуету Маргарити Зубкової і Ольги Соломаніної, які зворушили серця матерів.

    Людмила Чупак.



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше