• Поділимось добром в ім’я дітей

    Поділимось добром в ім’я дітей Поділимось добром в ім’я дітей Поділимось добром в ім’я дітей Поділимось добром в ім’я дітей Поділимось добром в ім’я дітей

    Співчуття, милосердя, благодійність завжди були притаманні українському народу. Хоча всі люди різні, кожен бажає щоб стежина його життябула світлою та безхмарною. Особливо найкращі побажання дітям, адже кожен з нас хоче бачити дітей насамперед, здоровими, чуйними, щасливими. Сьогодні, на жаль, все частіше діти ведуть тяжку боротьбу зі страшними недугами та потребують підтримки і допомоги.

    Колектив бібліотеки-філіалу №10 не міг залишитись осторонь, коли біда прийшла в читацьку родину. Дві надзвичайно талановиті дівчинки, учениці БЗШ №5 Маша Лихолай (3-Б кл.) та Марія Тарасенко (8-А кл.) зарано подорослішали, прийнявши на свої дитячі плечі важкий тягар страшних хвороб. Вони сильні і мужні, вони не здаються, вони вірять, що все буде добре! А інакше не може і бути!

    Родини дівчаток роблять все можливе і неможливе для їхнього одужання. На допомогу прийшли і читачі книгозбірні, завітавши до бібліотеки на відкриття художньої виставки дівчаток «Моє добро Вам, люди…».

    Також долучилися до допомоги депутати міської ради Андрій Король (він був на відкритті виставки і звернувся до всіх присутніх) та Олександр Ореховський.

    Неможливо було без сліз слухати однокласників маленької Маші, які прийшли з подарунками і так чекають на неї в школі. Теплі слова про свою ученицю сказала і вчителька БЗШ №5 Юлія Шульгіна.

    Марійка Тарасенко написала так: «У нашу сім’ю прийшла біда – моя хвороба. І я вдячна матусі за те, що вона не розгубилася, не опустила руки. І завдяки їй я можу ходити».

    Приємним і чудовим подарунком для всіх присутніх стали поезії про добро, які читали третьокласники та музичне вітання від вокального ансамблю п’ятикласниць та від читачки Валерії Замощіної.

    Люди захоплювались роботами юних художниць, підходили до благодійної скриньки і не говорили про добро, а просто підтримували матеріально в міру своїх можливостей. Дякуємо усім!

    Любі дівчатка! Ми віримо, що у Вас все буде добре. Знайте, ви не одні, ми завжди готові прийти і підтримати вас. Ми з Вами.

     

    Ганна Нагорна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше