• Відкрита «Мистецька рада» Відкрита «Мистецька рада» Відкрита «Мистецька рада»

        9 листопада Україна  відзначає День  працівників культури та аматорів народного мистецтва і День української писемності та мови. Культура  і мова це простір, в якому проходить все життя людини від народження до смерті.  
        Саме до цих дат приурочена виставка робіт  викладачів шкіл мистецтв та центрів творчості дітей та юнацтва міста «Мистецька рада», яка відкрилася в міській виставковій залі бібліотеки-філії №8.   
         Учитель образотворчого мистецтва не просто навчає малювати. Він несе культуру, знання, навчає бачити і сприймати красу навколишнього світу. 
    На виставці представили свої роботи Тетяна  Матвієнко, Олена Гайдаєнко, Катерина Соколовська (шм № 4), Ольга Мілейко, Юлія Солодка (ЦТДЮ Київщини),  Галина Томащук (шм № 5), Лідія Федькевич (шм № 3) Володимир Большаков, Анна Бойко (шм № 1) Валерій Ружицький (педагогічний коледж),  Валентина Коробко, Людмила Красніцька-Луцик (ЦТДЮ «Соняшник»), Ігор Безвербний ( професійний ліцей), Ніна Іванова (КМП «Прометей). В їх виконанні ви побачите живописні твори, роботи на бересті, аплікації соломкою, петриківський розпис.
        Виставка діятиме до 20 листопада за адресою: вул. Леваневського,55.

                                                                        Любов Михайлюк.  



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше