• Ангелики-охоронці для воїнів АТО

    Ангелики-охоронці для воїнів АТО Ангелики-охоронці для воїнів АТО

    Наприкінці серпня у бібліотеці-філії №4 відбулась патріотична акція «Зроби оберіг для воїна своїми руками». У акції взяли участь юні читачі книгозбірні. Керівник студії образотворчого мистецтва Олена Яросевич провела майстер-клас з виготовлення ангелів-оберегів. Діти з добрим серцем та відкритою душею створювали власноруч листівки з побажаннями у вигляді янголів, щиро вірячи, що вони будуть оберігати наших солдатів на Сході країни. Відвезти ці обереги до військових пообіцяв журналіст, волонтер та громадський діяч Костянтин Климчук, який був запрошений до бібліотеки на зустріч з юними патріотами. Костянтин неодноразово відвідував бійців у зоні АТО, тому особисто знає на скільки приємно отримувати подарунки від дітей. Такі прояви дитячої турботи підтримують солдат під час несення служби. Костянтин розповів про життя солдат на Сході і наголосив, що коли важко і морально, і фізично, такі дрібнички дійсно додають сили і впевненості у перемозі.

    Ми віримо, що ангелики, зроблені руками наших читачів, захистять воїнів і придадуть їм сил та наснаги, піднімуть настрій у цей нелегкий для нашої країни час.

    Бібліотекарі та небайдужі читачі вирішили взяти участь у Всеукраїнській акції «Бібліотека українського воїна», передавши українським бійцям книги і продукти харчування та побажали повертатися живими і з перемогою.

    Світлана Линник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше