• Подаруй своє серце Україні

    Подаруй своє серце Україні Подаруй своє серце Україні Подаруй своє серце Україні Подаруй своє серце Україні

    Важкі випробовування переживає нині Україна.Події останніх місяців змушують кожного свідомого громадянинавідчути свою відповідальність за Батьківщину, зрозуміти, що ми є господарями на власній землі.На сході України тривають кровопролитні бої. Там вирішується доля і майбутнє країни, тому ми повиннібути вдячні захисникам, які боронять її територіальну цілісність. В знак подяки воїнам АТО, напередодні Дня Святого Валентина, працівники бібліотеки-філіалу №6 провели акцію «Подаруй своє серце Україні!»

    Члени гуртка «Чарівний пензлик» виготовили символічні листівки-серця, прикрасивши їх петриківським розписом, з привітаннями та побажаннями для солдатів, які перебувають у зоні АТО. До акції долучились і маленькі читайлики, учні 1-Б класу БЗШ №23 (класовод Валентина Синиця), які виготовили 40 валентинок-сердець із словами «Любимо», «Чекаємо», «Ви найкращі», «Дякуємо за сонечко у Білій Церкві». Діти хочуть, щоб усе написане здійснилося, а наша держава розквітала, наповнилася теплом, миром, щастям, сподіваннями і радістю. Цього року, найбільше серце, в блакитно-жовтих тонах розмалювала активна читачка бібліотеки – Юлія Бозовчук.

    13 лютого до бібліотеки завітав волонтер та добрий друг – Костянтин Климчук, який постійно, ризикуючи своїм життям, доправляє бійцям на Схід гуманітарні вантажі. Під час спілкування пан Костянтин поділився враженнями від нещодавньої поїздки, висловивши сподівання на швидке закінчення війни та нашу перемогу, подякував за підтримку бійців. Працівники бібліотеки, в свою чергу, побажали волонтеру миру, наснаги, сил і надалі допомагати бійцям,щоб усі дороги були легкими, а лихо та сум обминали серця.

    Під час зустрічі відбулася передача зібраної допомоги, коштів та книг для захисників. Книги були зібрані у рамках Всеукраїнської акції «Бібліотека українського воїна» для підтримки бойового духу українських військовослужбовців. Передаючи книги, працівники книгозбірні висловили сподівання, що військові, гортаючи їх сторінки,хоча б на хвилинку, зможуть відволіктися від того жаху, в якому вони перебувають. А ми будемо молитися за наших мужніх захисників і просити у Бога одного: аби вони живими і здоровими якнайшвидше повернулися додому!

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше