• «Фотографії – це збережені миті…»

    «Фотографії – це збережені миті…» «Фотографії – це збережені миті…»

     

    Кожна людина прагне зафіксувати на фото цікаві миті життя і, передивляючись у вільний час фотоальбом, гортаючи «давні клаптики життя», знову повернутися туди, де життя було сповнене щастям.

    В нашому місті живе надзвичайно талановита людина, фотохудожник Роман Наумов, який любить Білу Церкву і через об’єктив фотокамери робить все, щоб її полюбили інші. Його роботи відрізняються від світлин інших авторів, вони не залишають нікого байдужими, ведуть за собою…

    Про себе, своє захоплення, яке переросло в професію, Роман Наумов розповідав під час зустрічі-знайомства «Залюблений у рідне місто», яка відбулась у бібліотеці-філіалі №10.

    Присутні мали змогу побачити прекрасні фото, від яких віяло теплом (навіть від зимових пейзажів), почути коментар до кожної роботи… Пан Роман побував не в одній країні та найкращим місцем для фотозйомок вважає Україну і Білу Церкву. Учасники заходу, як дорослі так і зовсім юні фотографи, ставили гостю безліч запитань, ділилися враженнями…

    Уявити сучасний світ без фотографій просто неможливо і, як добре, що є такі люди як Роман Наумов. Нехай завжди майстру посміхається доля, стануть реальністю усі заповітні мрії.

    Закінчилася зустріч та ще довго біля неповторних світлин читачі ділилилися враженнями з надією на нові зустрічі.

     

    Ганна Нагорна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше