• Нова поетична зірка

    Нова поетична зірка Нова поетична зірка Нова поетична зірка Нова поетична зірка

    В останні дні травня у центральній міській бібліотеці відбулася презентація збірки віршів "Для людей” юної читачки книгозбірні Марії Гаркуші-Омельченко.

    Ведуча презентації Людмила Чупак відмітила, що вірші глибокі за змістом, актуальні за тематикою, зрозумілі кожному читачеві, пронизані любов’ю до людей та рідної землі. Авторка висвітлює теми патріотизму, національної гідності, пише про дружбу, сирітську долю, співчуття до чужого болю, сенс життя, кривду і несправедливість, любов і шану до батьків, повагу до людей, невмирущість книги. Марія засуджує лукавство, скупість, честолюбство, людську байдужість. Вірші щирі, наповнені світлим філософським змістом. Вражають поезії про природу. Яскраві порівняння, епітети і метафори додають пейзажним замальовкам особливої чарівності.

    Запрошений на презентацію громадський діяч, волонтер, видавець Костянтин Климчук, розповів про діяльність видавництва "Час змін. Інформ” відмітив талант авторки і порадив при виданні другої збірки звернутися за порадами до редактора.

    Вірші юної поетки читали бібліотекарі Тетяна Качанова і Олена Стельмах.

    Присутні на заході студенти ТЕК БНАУ, рідні і друзі авторки та читачі бібліотеки були вражені зрілістю мислення і талантом шістнадцятирічної дівчини, яка цікаво розповідала про свою творчість і блискуче читала власні вірші.

    Єфросинія Король.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше