• В саду поетичнім

    В саду поетичнім В саду поетичнім В саду поетичнім В саду поетичнім В саду поетичнім

    19 січня, у день Водохреща, в рамках фестивалю "Соборний дзвін”, у Центральній бібліотеці відбулася презентація нової поетичної збірки Володимира Панасовича Іванціва "Поглянь на себе у своїй сльозі”, виданої до 80-річчя від дня народження і 55-річчя літературної діяльності автора.

    Ведуча заходу − завідуюча бібліотекою Людмила Чупак розповіла про велику громадську і літературну діяльність письменника, охарактеризувала поезії і переклади, що увійшли до збірки.

    Видавець, волонтер і громадський діяч Костянтин Климчук привітав пана Іванціва з новою збіркою і висловив сподівання, що найближчим часом у видавництві "Час змін” буде видана нова книга поета.

    Посприяв у виданні віршів Іванціва депутат міської ради Ігор Гейло, який подякував автору за його талант і громадську позицію.

    Багато теплих слів на адресу Володимира Панасовича було сказано заступником мера Ольгою Настіною і депутатом міської ради Юрієм Петриком. Автор в свою чергу подарував свою книгу шкільним бібліотекам, ще раніше це видання отримали міські книгозбірні.

    Пана Іванціва вітали письменники Андрій Гудима, Галина і Анатолій Гай, Таїна Братченко, Костянтин Мордатенко, заслужений працівник культури України Анатолій Кульчицький, друзі Петро Савченко і Михайло Салівон, редактор газети "Соборна Київщина”.

    Заслужена артистка естрадного мистецтва України Людмила Саливінська-Шестерняк на вірш поета написала пісню, яку виконала вперше.

    Пісенні дарунки прозвучали і від учасниць народного вокального ансамблю бібліотечних працівників, лауреата міської літературно-мистецької премії ім. І.С.Нечуя-Левицького "Калина” під керівництвом Олександра Давиденка.

    Директор міської ЦБС Раїса Григоренко представила біобібліографічний покажчик "Володимир Іванців – письменник, перекладач, редактор, просвітитель”, виданий до ювілею письменника.

    Душевне прочитання поезій Володимира Панасовича бібліотекарями Любов’ю Вилегжаніною, Тетяною Качановою і Ольгою Соломаніною викликали щирі емоції в учасників заходу.

     

    Єфросинія Король, читачка бібліотеки.



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше