• Живильний подих молодості

    Живильний подих молодості Живильний подих молодості Живильний подих молодості

     

    16 травня у міській виставковій залі при бібліотеці №8 відбулося відкриття виставки картин молодих художників «Молодість і весна».

    Надати молодим, ще невпевненим в собі, талановитим людям можливість виставити на суд глядача картини дуже важливо. Адже саме на виставках народжується істина: чи витримають роботи конкуренцію, чи ні. А в Білій Церкві конкуренція серед художників дуже велика. Саме на цій виставці ми чекаємо відкриттів.

    Серед учасників виставки є й молоді досвідчені майстри пензля, члени Національної спілки художників України – це Крістіна Смєлова та Нікіта Дмитренко. Мають досвід виставковій діяльності – Сергій Луценко, Ольга Янчук, Олена Гончарук, а відкриттям стали молоді художники – Настя Гейко, Георгій Фастовський , Антоніна Гушленко, Марина Талалаєва.

    Дуже приємно бачити на виставці«Молодість і весна» роботи «випускників» дитячих виставок, переможців конкурсів дитячих малюнків, а сьогодні студентів вишів – Мар’яни Гнатенко, Лєни Вєсєлової, Ані Лисенко і роботи студентів Білоцерківського коледжу сервісу та дизайну, Білоцерківського гуманітарно-педагогічного коледжу та Білоцерківського інституту неперервної освіти.

    Директор гуманітарно-педагогічного коледжу Валерій Ружицький, як досвідчений художник і педагог, привітав молодь із вдалим дебютом та зазначив навчальну значимість таких виставок для художників, особливо для студентів.

    Нова експозиція виставкової зали буде діяти до 28 травня за адресою : вул. Леваневського, 55.

     

    Любов Михайлюк.

     

     



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше