• Мамо, хай святиться ім’я твоє

    Мамо, хай святиться ім’я твоє


     

    У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято найріднішої, наймилішої, найближчої для нас людини – Матері.

    Чарівне слово «мама». Промовиш – і відразу світліє душа, стає тепло і затишно, ніби обняла вона тебе теплими долонями і зігріла щирим поглядом. Вона, як те сонечко, всіх зігріває, для всіх світить і нічого не вимагає в замін. Кожному з нас вона дала найбільше – життя!

    Для своїх користувачів працівники бібліотеки-філії №2 провели літературну годину «Мамо, хай святиться ім’я, твоє». Відзначали цей День з квітами, солодощами, віршами та піснями.

    Присутні мали змогу почути легенди про маму, поетичні рядки М.Рильського, А.Малишка, Д.Павличка, Б.Олійника, В.Симоненка, присвячені ненці, яка дарує нам життя, яка вчить нас по совісті жити і любити людей, а також почитати вірші, які написали їм їхні діти. Під час заходу лунали пісні про матір.

    Діти повиростали і пішли у світ своїми шляхами, а мами намагалися, щоб кожному з їхніх дітей було добре і затишно, щоб вони були ситі і вдягнені, мали гарні знання та добру і світлу долю.

    Як же важливо, не забувати про своїх матерів, приїжджати і приходити до них не тільки у свято, але й у будні, цінувати їх працю, поважати і любити.

     

    Галина Стадник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше