• Забути цього неможливо

    Забути цього неможливо

    Однією із самих страшних сторінок історії українського народу є період Другої Світової війни. Вона принесла неймовірні випробування та страждання. Грабуючи народні багатства України, знищуючи населення, нацистські окупанти намагалися поставити народ на коліна, використати їх як робочу силу для потреб рейху та його збройних сил.

    До Міжнародного дня визволення в’язнів фашистських концтаборів у бібліотеці-філіалі №4 було проведено годину пам’яті «Якщо на землі є пекло…». Про історію подій тих часів розповіла семикласникам ЗОШ №13 завідуюча філіалом Світлана Линник. Присутні переглянули документальну стрічку «Назавжди в пам’яті народній», дізналися страшну правду про фашистські концтабори, страчені життя та долі, загублені за колючим дротом роки щасливого дитинства.

    Все далі й далі відходять в історію жорстокі події Другої світової війни, але пам’ять кожного з нас закарбувала подвиги тих, хто віддав свої життя за щасливе та мирне майбутнє. Шануймо та пам’ятаймо свою історію та своїх героїв задля щасливого майбутнього прийдешніх поколінь!

    Олена Буяненко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше