• Світ її душі

    Світ її душі Світ її душі

    14 березня відбулося відкриття персональної виставки читачки бібліотеки-філії №10 Людмили Василівни Іванової "Світ моєї душі”.

    Кожна людина має якийсь талант. І лише від неї залежить чи буде вона його розвивати. Людмила Василівна – член клубу «Чарівна мить», що працює у книгозбірні, має багато талантів. Вона дуже гарно вишиває, використовуючи при цьому різноманітні техніки і матеріали (нитки, бісер), виготовляє інтер’єрні іграшки, які викликають не лише захоплення всіх, хто їх бачить, а й бажання зробити такі самі власноруч.

    Майстриня виготовляє прекрасні ляльки-мотанки, роблячи все досконало, бо до створення кожної підходить відповідально, враховуючиусі дрібниці, так, як це робили наші предки при створенні цих оберегів.

    Людмила Василівна з радістю ділиться секретами своєї майстерності і не зупиняється на досягнутому, відшукуючи нові види рукоділля. Завжди з нетерпінням очікує нові номери журналів «Українська вишивка», «Жасмін», які отримує бібліотека.

    Багато теплих слів почула майстриня на свою адресу під час відкриття виставки. Зокрема Людмила Петрівна Гирявець поділиласьрозповідями про цю прекрасну жінку, бо є її вірною подругою протягом більш ніж сорок років. І готова завждидопомогти гарною порадою, бо також займається рукоділлям і її виставка в приміщенні книгозбірні ще попереду. Присутні були вражені тим фактом, що представлені вироби були створені лише за останні десять років. А скільки ще залишилося поза увагою глядачів, бо було подаровано рідним і друзям!

    Донька та внучка майстрині активно допомагають їй у придбанні матеріалів і надихають на створення нових шедеврів. Хвала жіночим рукам, які не знають втоми!

    Альона Сушкевич.

     



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше