• Мелодія двох сердець

    Мелодія двох сердець

    Весело, гамірно, з віршами та цікавими конкурсами відбулося найромантичніше свято року – День Святого Валентина, організоване працівниками книгозбірні №4 для десятикласників БЗШ №17.

    Бібліотекарі Олена Буяненко та Світлана Линник ознайомили присутніх з історією виникнення свята та святкування його в різних країнах. Більш детально учні дізналися як святкують День закоханих в Японії. Там подарунки отримують не лише кохані, але й колеги та начальники чоловічої статі. Жінки й дівчата дарують чоловікам і хлопцям солодощі, переважно шоколад.

    Діти із захопленням брали участь в багатьох пізнавальних та жартівливих конкурсах, серед яких «Символи вірності», суть якого полягала в складанні відомих в усьому світі пар видатних людей та літературних героїв. Зацікавила учасників свята гра «Ромашка для закоханих», у якій учні по черзі відривали пелюстки і дізнавалися, що їх чекає у найближчому майбутньому. Конкурси перепліталися віршами та легендами. А ще юнаки та дівчата взяли участь у вікторині «Казкові історії кохання» та пригадали українські народні приказки та прислів’я про сім’ю та кохання.

    Учасники заходу подякували бібліотекарям за весело проведений час.

     

    Оксана Домилівська, бібліотекар БЗШ №17.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше