• Літературні посиденьки в бібліотеці

    Літературні посиденьки в бібліотеці Літературні посиденьки в бібліотеці Літературні посиденьки в бібліотеці Літературні посиденьки в бібліотеці

    У напрочуд теплий осінній день у читальній залі бібліотеки-філії №6 зібрались членкині клубу «Фітовітальня» на літературні посиденьки «Уклін тобі, осіннє покоління».

    Працівниці книгозбірні запросили присутніх на поетичну галявину, послухати осінні поезії сучасних авторів. «Відлітає поволі літо» Н.Бойко, «Іду по осені, а всюди квіти, квіти» Н.Красоткіної, «А жінка буває на осінь так схожа» Л.Косило − у кожному з цих віршів звучать легкі нотки ностальгії за яскравими і затишними, романтичними і журливими, щедрими і мінливими роками.

    Гостею заходу була людина, чиє життя пов’язане з книгою, колега, завідувачка відділом комплектування та обробки літератури Білоцерківської централізованої бібліотечної системи, авторка збірки новел «Що скажуть люди…» − Тетяна Ніконенко.

    Твори Тетяни Дмитрівни «Моє Заріччя», «Наша вулиця», «Те, що на споді», увійшли до альманаху «Заріччя» літературної студії «Олександрійський бульвар», яка нещодавно побачила світ.

    Присутні прослухали нові новели «Моя родина» та «Чужина» у авторському прочитанні. Після прослуховування відбулося щире спілкування та обговорення новел.

    Завідувачка філією Надія Гаврилова познайомила присутніх зі збіркою ліричних мініатюр пані Тетяни «Що скажуть люди…», зауваживши, що більшість новел, які ввійшли до збірки змальовані з реальних подій життя авторки. Кожна з них – спогади про минуле, яке залишило свій слід у пам’яті.

    Учасниця заходу Валентина Бадзюх прочитала новели пані Тетяни «Дорога додому» та «Війна», які справили неабияке враження на членкинь клубу.

    Новели й оповідання Тетяни Ніконенко хочеться читати і перечитувати, переосмислювати по-новому.

    Учасники заходу побажали пані Тетяні творчого натхнення і висловили сподівання на вихід нової збірки.

     

    Людмила Романюк.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше