• День фізичної культури і спорту в бібліотеці

    День фізичної культури і спорту в бібліотеці День фізичної культури і спорту в бібліотеці День фізичної культури і спорту в бібліотеці День фізичної культури і спорту в бібліотеці День фізичної культури і спорту в бібліотеці

    Святкування Дня фізичної культури і спорту в Україні припадає на другу суботу вересня. Усім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт.

    З нагоди Дня фізичної культури і спорту фахівчині бібліотеки-філії №6 підготувала спортивний мікс «Зі спортом дружиш − здоровим будеш!»

    На захід завітали читачі − діти, які займаються в різних спортивних гуртках та секціях: гімнастика, футбол, рукопашний бій, веслування на байдарках та кінний спорт. Прийшли не з пустими руками, а із результатами своїх досягнень та перемог: медалями, дипломами та грамотами.

    Бібліотекарки розповіли учасникам заходу про різні види спорту, та про відомих чемпіонів України і світу. Разом пригадали прислів’я та приказки про відношення людини до здоров’я та обговорили значення спорту в житті людини. Учасники заходу відповідали на запитання спортивної вікторини «Спорт: що ви знаєте про нього», активно розгадували загадки та ознайомились з енциклопедичною літературою спортивної тематики, представленої на книжковій виставці-заклику «Фізкульт-Ура!»

    Присутні весело провели свій час, взявши участь у спортивних іграх: «Набивання м’яча», «Вправи зі скакалкою», «Покрути обруч», «Пронеси м’яч в затиснутих ногах».

    Краса і велич, боротьба і сила духу, вирій почуттів – все це чудовий і багатий спортивний світ. А український спорт – це дивовижна історія, сповнена найрізноманітнішими звершеннями та рекордами. Читайте, займайтеся спортом та будьте здоровими!

     

    Людмила Романюк.

     




    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше