• День дошкільника в бібліотеці-філії №1 для дітей

    День дошкільника в бібліотеці-філії №1 для дітей День дошкільника в бібліотеці-філії №1 для дітей День дошкільника в бібліотеці-філії №1 для дітей День дошкільника в бібліотеці-філії №1 для дітей День дошкільника в бібліотеці-філії №1 для дітей

    Доброю традицією стало проведення Дня дошкільника в бібліотеці-філії №1 для дітей. Прищеплювати любов до книги та читання необхідно змалечку. Тому такі зустрічі в бібліотеці дуже важливі. Гостями й активними учасниками чудового пізнавального і веселого заходу стали вихованці літнього табору «Диволенд».

    Бібліотекарі познайомили дошкільнят з книгою та бібліотекою. Впродовж дня юні читайлики мали чудову нагоду ознайомитись з книжковими новинками, насолодитися спілкуванням та підібрати для себе найцікавіші книги – зокрема, з книжкової виставки «Дітям і квітам всміхається літо». А пізнавальні вікторини: «Хто це? Що це?», «Відгадай, якщо зможеш!», «В гості казка завітала» та «Вітамінні загадки» створили веселу атмосферу свята.

    Ляльковою виставою «Як звірята лікували книгу» потішив малюків бібліотечний ляльковий театр «Казкарик». Голосні читання за творами Василя Сухомлинського, які неабияк сподобалися дітлахам, виховують любов до рідного краю, бережливе ставлення до навколишнього середовища.

    Низка заходів цього дня викликали у дітей жвавий інтерес і бажання продовжити спілкування з улюбленими героями, а отже, знову, уже разом з батьками, прийти в бібліотеку.

     

    Юлія Волошина



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше