• В літні пригоди з цікавими книгами

    В літні пригоди з цікавими книгами В літні пригоди з цікавими книгами В літні пригоди з цікавими книгами В літні пригоди з цікавими книгами В літні пригоди з цікавими книгами

    З теплом і радістю, а ще з довгоочікуваними канікулами приходить до дітей літо. Останніми роками бібліотеки стали місцем, де можна цікаво, корисно, а головне – весело провести свій літній відпочинок. Літо – це канікули з веселими іграми, забавами, пригодами та … книжковими дивами. Навіть найцікавіший відпочинок не можна уявити без книжки.

    На початку літніх канікул до бібліотеки-філіалу №4 завітали першокласники БЗШ №17 (класовод Світлана Борисівна Цегельна). Для них працівники бібліотеки підготували свято-розвагу «В літні пригоди з цікавими книгами». Бібліотекар Ірина Тупчій допомогла дітлахам поринути у чарівний світ книги, ознайомивши їх з книжковою виставкою «Веселими стежками літа», адже літо – ідеальний час, щоб побалувати себе цікавою книгою.

    Під час заходу діти із задоволенням взяли участь у вікторині «Відгадай казку», іграх «Так чи Ні?», «Плутанина», розгадували загадки. Цікавим доповненням до свята стала гра «Казковий театр на магнітній дошці». Також діти взяли участь у виготовленні «квітів мрій», на паперових пелюстках яких кожна дитина написала свої мрії про цікаве літо. Жвава атмосфера радості й веселощів панувала у бібліотеці протягом усього свята.

    На завершення заходу усі учасники отримали цукерки з порадами та побажаннями добре відпочити під час канікул та веселі візитки-смайлики з рекламою бібліотеки. Сподіваємося, юні шанувальники книги якнайчастіше відвідуватимуть бібліотеку і з користю використають літні місяці для читання.

     

    Олена Буяненко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше