• «Молодший відділ прощавай, старший з книгою зустрічай»

    «Молодший відділ прощавай, старший з книгою зустрічай» «Молодший відділ прощавай, старший з книгою зустрічай» «Молодший відділ прощавай, старший з книгою зустрічай» «Молодший відділ прощавай, старший з книгою зустрічай» «Молодший відділ прощавай, старший з книгою зустрічай»

    Найяскравіша подія в житті кожної людини – випускний. Особливо приємно побачитися зі своїми друзями, почути про їхні новини й успіхи та відсвяткувати разом бібліотечний випускний.

    Ось і настав цей незвичайний день і для читачів центральної бібліотеки для дітей – учнів 4-В класу БЗШ №4.

    День святковий, радісний і веселий. З першого класу діти відвідували молодший відділ бібліотеки та за чотири роки читання вони не лише стали майже дорослими, а просто виросли з книжок для малюків. Четвертокласники були активними читачами ЦДБ, неодноразово ставали переможцями та призерами різних конкурсів, змагань. Тож настав час перевести їх на відділ обслуговування читачів старшого віку.

    Яскраве хвилююче дійство на честь випускників в книгозбірні традиційно проводили Лисиця Аліса та Кіт Базиліо (бібліотекарі Лариса Олійник і Людмила Романович). Вони запропонували дітям взяти участь в інтелектуальних вікторинах на знання дитячої літератури: «Хто, що, чому?», «Чи уважний ти читач?», «З якої казки цитата?», «Найрозумніший», «Загадки казкових героїв». Учні залюбки читали вірші, присвячені книзі й бібліотеці.

    Протягом заходу маленькі читайлики приймали вітання від бібліотекарів – щирі напутні слова з побажаннями творчих успіхів на шляху пізнання.

    ЛисицяАліса та Кіт Базиліо познайомили учнів з працівниками старшого відділу та урочисто передали формуляри випускників.

    Бібліотекарі Інна Кабула та Марія Джура запросили дітей у мандрівку книжковим містечком, провели цікаві екскурсії абонементом та читальною залою відділу обслуговування учнів 5-9 класів. Діти ознайомилися з книжковими виставками, періодичними виданнями, довідковою літературою, прослухали бесіду про книги: маленькі і великі, товсті і тонкі, найновіші та найстаріші...

    Діти з задоволенням вибрали собі книги для читання на абонементі, із захватом ділилися враженнями від побаченого та почутого й пообіцяли сумлінно виконувати свої обов’язки читачів старшого відділу.

    Сподіваємося, що це свято залишиться в їхній пам’яті надовго.

     

    Світлана Шалагіна.



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше