• Зустріч з автором «Казки про козака Степана….» Костянтином Климчуком

    Зустріч з автором «Казки про козака Степана….» Костянтином Климчуком Зустріч з автором «Казки про козака Степана….» Костянтином Климчуком Зустріч з автором «Казки про козака Степана….» Костянтином Климчуком

    Напередодні Дня козацтва в бібліотеці-філії№6 відбулася зустріч учнів 2-А класу БЗШ №23 (класовод Наталія Гладка) з волонтером, автором книги для дітей «Казка про козака Степана, його пригоди і кохання» – Костянтином Климчуком. Перша книга талановитого журналіста присвячена сину Всеволоду та його одноліткам, у яких автор бачить майбутнє нашої держави.

    Костянтин Вікторович розповів маленьким білоцерківцям про історію виникнення козацтва, про життя і побут козаків. Діти уважно слухали уривки з казок, які зачитував автор та переживали за долю її героїв. Навіть цікавилися, що ж сталося з московським воєводою Вахромєєм? Автор запевнив, що нічого хорошого.

    Спілкування з автором було цікаве і пізнавальне, бо окрім розповіді про козаків, вони говорили про воїнів, які нині на Сході захищають Україну від російських вояків. Малеча з перших вуст почула про життя воїнів, які стоять на захисті кордонів неньки-України. Виявилось, що діти добре знають, хто вони такі, легендарні захисники нашої держави, бо їхні рідні також захищають наш спокій.

    Не по-дитячому звучали запитання до гостя з вуст Артема Кривенка, Платона Чередника, Дмитра Іванківа та Тимура Шевченка. Майбутні захисники цікавились якою зброєю воюють солдати, яке в них харчування, чи відпочивають та як навчитись бути снайпером, щоб знищити ворога….
    Другокласники готувались до зустрічі, бо прийшли не з пустими руками: листівки-привітання захисникам вони передали гостю-волонтеру. Сподіваємось, що тепло сердець, вкладене в дитячі роботи, зігріє солдата і нагадає про домівку. Мирного неба, ясного сонця і швидкого повернення додому з перемогою! Саме такий зміст вкладено в кожен лист, написаний дитиною.

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше