• Україна ─ рідна і єдина

    Україна ─ рідна і єдина Україна ─ рідна і єдина Україна ─ рідна і єдина Україна ─ рідна і єдина Україна ─ рідна і єдина

    До 30-річчя Незалежності України працівники центральної бібліотеки для дорослих провели День інформації «Ми є. Були. І будем ми!».

    Розпочався День інформації відеопрезентацією «Україна – унікальна, Україна – надзвичайна», яку підготувала і продемонструвала Тетяна Кириленко.

    Леся Шимоня і Маргарита Зубкова провели історичний екскурс «Від часів Київської Русі до наших днів», акцентувавши увагу присутніх на тому, що ще з давніх часів українці завжди боролися за волю і незалежність. Бібліотекарки охарактеризували кожен етап цієї боротьби, підкресливши, що і сьогодні кращі сини України виборюють мир і свободу на Сході України.

    Любов Вилегжаніна презентувала книжкову виставку «Борці за незалежність України».

    Зацікавив читачіві етнографічний хроноскоп«Україна – козацька держава»,який доповнив відеоролик«Хортиця».

    Анатолій Бондар провів історичну годину «Білоцерківські дисиденти 1960-1980 років». Краєзнавець розповів про наших земляків Володимира Кузюкіна, Михайла Брикуна, Миколу Поліщука, Володимира Губрія, Миколу Троцька, Теодора Дячуна, Вадима Пиньківського, які боролися заволю і справедливість. Історикповідомив, що відомості про цих патріотів є у ІІ томі «Білоцерківського біографічного словника».

    Окрасою дня стала поетична хвилина «Буває часом сліпнувід краси», під час якої звучали віршіЛіни Костенко, Володимира Сосюри, Василя Симоненка, Василя Стуса.

    Учасниці вокального ансамблю «Ровесник» клубу «Водограй» підготували поетично-пісенний віночок «Слався Україно».

    Протягом дня читачі мали змогу познайомитися з літературою, представленою на книжкових виставках: «Незалежна і єдина будь навіки Україно!», «З Днем народження, рідна країно, прекрасна і незалежна», «З Україною в серці».

    Людмила Чупак.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше