• Бібліотека – літня схованка від спеки

    Бібліотека – літня схованка від спеки Бібліотека – літня схованка від спеки Бібліотека – літня схованка від спеки Бібліотека – літня схованка від спеки

    Літні канікули продовжуються, а з ними й літні читання в центральній бібліотеці для дітей. 5 липня до книгозбірні завітали вихованці міського табору Osnovaland.

    Бібліотекарка Тамара Шпак провела цікаву екскурсію бібліотекою, познайомивши дітлахів з особливостями роботи відділів обслуговування учнів 1-4 та 5-9 класів, читальними залами, Кімнатою Казок.

    Із задоволенням юні відвідувачі розглядали стелажі абонементів, дивуючись великій кількості книг, що стоять на полицях та яскравих книжкових виставках. Тут дітей особливо зацікавила література сучасних українських і зарубіжних письменників.

    Багато емоцій викликало відвідування читальної зали, де гості книгозбірні ознайомилися з періодичними виданнями, енциклопедичною та довідковою літературою. Участь у літературній вікторині «В книжках вірні друзі-герої живуть, і я пам’ятаю, як кожного звуть» допомогла згадати чимало прочитаних книг.

    Незабутнє враження на присутніх справила Кімната Казок. Мандруючи Земною, Водяною та Повітряною кімнатами, вони пригадували намальованих на стінах казкових героїв.

    Тож гарний настрій, пізнання нового, виховання любові до книги і бажання відкривати цей світ разом з бібліотекою – головна мета бібліотечних фахівців організації заходів для дітей під час літніх канікул.

     

    Світлана Шалагіна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше