• Малюємо крупами

    Малюємо крупами Малюємо крупами Малюємо крупами Малюємо крупами

    Як хочеться інколи прикрасити свій інтер’єр чимось незвичайним, красивим і ексклюзивним! Саме такою прикрасою може стати картина, виготовлена власними руками з незвичайного, але всім доступного матеріалу – крупи та насіння. Саме так, звичайної крупи, бо для справжньої творчості немає обмежень у матеріалах. Трохи натхнення і звичайнісінька крупа перетворюється на оригінальну картину з незвичайною текстурою.

    Майстер-клас «Круп’яні забави» провели працівники бібліотеки-філії №6 для користувачів-дітей. Своєю майстерністю роботи з крупами поділилась керівник студії «Азалія» – Людмила Красніцька-Луцик. Вона зауважила, що створення поробок з крупи своїми руками є корисним для дітей, адже подібне рукоділля розвиває дрібну моторику та тренує фантазію.

    Читачі із задоволенням приступили до створення картин. На столах замість красок були крупи, різні за формою та кольором. Для роботи використовували пензлики і клей.

    За мить, незвичайно красиві, яскраві і унікальні шедеври стали з’являтися перед кожним учасником майстер-класу. Хочу зауважити, що атмосфера заходу була дуже теплою: діти допомагали один одному, обмінювались не лише матеріалом, а й емоціями. Процес малювання крупами приніс їм задоволення, гарний настрій та насолоду від роботи. Майстер-клас був дуже цікавим і пізнавальним: учасники заходу проявили свою фантазію, підбираючи крупи та відчули себе майстрами і дизайнерами одночасно.

     

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше