• Все, що зроблено дитячими руками, дороге для мами

    Все, що зроблено дитячими руками, дороге для мами Все, що зроблено дитячими руками, дороге для мами Все, що зроблено дитячими руками, дороге для мами Все, що зроблено дитячими руками, дороге для мами

    Наближається весняне свято – Міжнародний день прав жінок і миру. У цей день кожній жінці особливо приємно отримати подарунок, зроблений руками своєї дитини, адже він таїть у собі тепло і особливу чарівність.

    Повірити у власний талант і познайомитися з незвичайною технікою образотворчого мистецтва – енкаустикою, стародавнім мистецтвом живопису гарячим воском, працівники бібліотеки-філіалу №6 запросили учнів 3-А класу БЗШ №23.

    Проводила майстер-клас Людмила Красніцька-Луцик. Вона поділилася з дітворою секретами малювання воском. Навчила, як за допомогою простих предметів (праски, мастихіна) і матеріалів (воскової крейди) народжуються фантастичні образи, тонкі за кольором і неймовірні за формою. Майстриня зауважила, що малювання в техніці енкаустики, є дуже доступним, бо не вимагає великих матеріальних витрат.

    Година наполегливої роботи і малюнки готові. А щоб надати малюнку привабливіший вигляд, маленькі художники відшліфували його паперовою серветкою. Кожна робота вийшла унікальною, адже в енкаустиці неможливе повторення.

    Всі діти проявили працелюбність та майстерність і вклали в свої роботи ніжність, теплоту і любов. Особливо хочеться відзначити роботи Олі Гандзюк, Крістіни Кривошеї, Вероніки Тимкович. В роботах цих дівчаток відчуваються навики відвідування гуртка «Чарівний пензлик».

    Третьокласники задоволені своїми «шедеврами», а організатори заходу впевнені, що їхні матусі не залишаться байдужими до подарунків!

     

    Надія Гаврилова.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше