• «Я пісню виняньчив для вас…»

    «Я пісню виняньчив для вас…» «Я пісню виняньчив для вас…» «Я пісню виняньчив для вас…»

    Багате на таланти наше старовинне і вічно молоде місто – поети, прозаїки, художники, актори, композитори, музиканти… Це люди, які творять духовне обличчя Білої Церкви, постійно дбають про збереження і подальший розвиток національної культури, віддаючи цій справі свій талант і натхнення, свій час. І серед них яскравою зіркою сяє ім’я Анатолія Івановича Кульчицького.

    До 80-річчя від дня народження письменника-краянина, композитора, заслуженого працівника культури України, члена Президії Українського фонду культури, лауреата Міжнародної премії ім. В.Винниченка та літературно-мистецької премії ім. І.Нечуя-Левицького, члена «Золотого фонду» Білої Церкви Анатолія Івановича у книгозбірні №3 відбувся День інформації «Я пісню виняньчив для вас…».

    Працівники бібліотеки для широкого загалу користувачів представили виставку-віншування «І в душах пісня озоветься...».

    На літературно-музичний акорд «Любов дарує людям, як весну» завітали старшокласники БНВО «ЗОШ№15-ДЮСОК». Бібліотекарі ознайомили учасників заходу з життєвим і творчим шляхом ювіляра. Школярі переглянули інтерв’ю телекомпанії БЦ ТВ «На чайок до зірок». Під час музичної паузи «Пісня, що звучить у серці» прослухали і продивилися відео пісень у авторському виконанні.

    Для учнів середніх класів працівники бібліотеки зробили прес-колаж «Співець рідного міста».

    Також у книгозбірні відбувся конкурс читців-декламаторів творів ювіляра, переможці якого взяли участь у міськрайонному конкурсі «Клич душі», де здобули призові місця.

    День інформації пройшов насичено і динамічно. Адже всі свої заходи бібліотека-філія №3 спрямовує на те, щоб привернути увагу користувачів до книги, щоб, не звертаючи на швидкоплинність часу, школярі провели декілька яскравих моментів з нею, знайомлячись з творчістю талановитих митців міста.

     

     Ксенія Гнуда.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше