• Сміхотерапія від Віктора Євтушенка

    Сміхотерапія від Віктора Євтушенка Сміхотерапія від Віктора Євтушенка

     

    У центральній бібліотеці відбулася зустріч із талановитим земляком, членом НСПУ, поетом-гумористом Віктором Євтушенком, єдиним учнем всесвітньо відомого Павла Глазового.

    У творчому доробку пана Віктора тринадцять збірок гумору та сатири, а також прозових книг. За останню "Щось не так!” у 2017 році отримав міську літературно-мистецьку премію ім. І. С. Нечуя-Левицького. Гуморист також лауреат численних Всеукраїнських конкурсів-фестивалів гумору та сатири,член Асоціації діячів естрадного мистецтва України.

    Окрім письменницького таланту Бог щедро нагородив Віктора Арсенійовича доброю душею і артистизмом. Власні гуморески поет читає дітям, студентам, читачам бібліотек, воїнам АТО.

    5 лютого у клубі "Вікторія” письменник презентував останню збірку "Щось не так!”. У своїх віршах він напрочуд точно і вдало, яскраво і спостережливо, дотепно і влучно змалював багато негативних явищ нашого життя та їх злободенність. Більше годиниприсутні із задоволенням слухали гуморески у виконанні автора, його розповіді про життя-буття, творчі плани і поїздки на фронт. Від спілкування з Віктором Євтушенком членкині "Вікторії” отримали масу позитивних емоцій і бадьорий настрій. Бажаючі придбали книги з автографами автора, виручені кошти поет передасть волонтерам на придбання приладу нічного бачення для бійців АТО.

     

    Людмила Чупак.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше