• Казка дружить з дітворою

    Казка дружить з дітворою Казка дружить з дітворою

    Казка – найпопулярніший вид усної творчості серед дітей, вона захоплює й полонить серця не тільки дітей, а й дорослих. Реальне й вигадане, напрочуд гармонійно поєднується в казці, зачаровує дитину на все життя красою народного слова, сповненого мудрості, добра й оптимізму.

    «Казка та гра – це яскраве виявлення найсильніших інтелектуальних та емоційних якостей людини», – писав В.О. Сухомлинський.

    На казковий калейдоскоп «З якої казки ми прийшли» в бібліотеку філіал №6 завітали вихованцігруп «Вишенька» і «Горобинка» ДНЗ №27 (вихователі Анна Бойкова та Юлія Ткаченко).

    На маленьких читачів чекала зустріч з Чарівником та Феєю. Щоб довести, що вони добре знайомі з мудрою, доброю казкою, дітлахи виконували найрізноманітніші завдання: були активними під час вікторини «Казкові загадки – дитячі відгадки», читали телеграми від казкових героїв, допомагаючи їм потрапити в свою казку, із задоволенням розповідали про свої улюблені казки. Найкращим знавцем казки стала Дар’я Прохорова. З великою цікавістю присутні прослухали казку «Колобок», яку на новий лад переповів Діма Лимар.

    А під час гри «Казковий переполох» діти допомагали бібліотекарю за характеристикою героя знайти книгу на поличці.

    Гамірною була «Музична хвилинка» – діти співали пісень героїв казок. Малечапродемонструвала чудові знання українських народних казок і довела, що добра, мудра, чарівна казка завжди в пошані.

    Яскравим завершенням зустрічі в бібліотеці стала казкова фізкультхвилинка, з якою дітлахи справилися на відмінно.

    Світлана Шута.



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше