• Бібліотекарі в «Місті професій»

    Бібліотекарі в «Місті професій» Бібліотекарі в «Місті професій» Бібліотекарі в «Місті професій» Бібліотекарі в «Місті професій» Бібліотекарі в «Місті професій»

    23 вересня в центрі міста було гамірно від дитячих голосів. Саме тут розташувалось «Місто професій» і кожна дитина мала можливість спробувати себе у різних професіях, «влаштуватися» на роботу, а потім отримати за неї заробітну плату в розмірі 50 гривеників.

    Лікар, кондитер, вчитель початкових класів, бухгалтер, швачка… Яка професія до вподоби?

    Не могли залишитись осторонь і ми, бібліотекарі, адже наша професія найкраща і найцікавіша. Чому? – запитаєте ви, а можливо хтось не згоден з нашою думкою? Та це і справді так, адже лише бібліотекар може бути і лікарем, і психологом, і вчителем, і екологом, і актором, і журналістом… в одній особі. А ще ми першими дізнаємося з книг про найцікавіше, першими беремо до рук яскраві і цікаві новенькі книжечки.

    Діти залюбки слухали розповіді, ставили запитання, отримували уроки від бібліотекарів і виконували їхні обов’язки. Всього ми «працевлаштували» більше 100 дітей, яким сподобались конкурси, вікторини, ігри… Найменші були в захопленні від дитячих книжечок і журналів.І як приємно було чути: – «Ідіть до бібліотекарів. Тут так цікаво».

    Хочеться вірити, що комусь із юних практикантів припала до душі наша професія і вони з такою ж шаною і любов’ю зустрічатимуть читачів у своїх бібліотеках.

     

    Ганна Нагорна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше