• Квітни, древній град, над Россю

    Квітни, древній град, над Россю Квітни, древній град, над Россю

    Де б ми не жили, кожен з нас любить свій край, своє місто, чи невеличке село. Для нас найріднішим, найкращим місцем на землі єБіла Церква, де «гора Палія доторкається самого неба» та «де Рось омиває свої береги».

    2017 рік – ювілейний та скільки б років не виповнилось чарівній Білій Церкві, вона залишається молодою, загадковою, привітною.

    Білоцерківці чекали Дня міста і готувалися до нього. Не залишились осторонь і працівники книгозбірні №10, які підготували для своїх користувачів низку заходів.

    Увагу відвідувачів бібліотеки привертають книжкові виставки: «Біла Церква – вічний дивокрай», «Наше місто славне і величне», «Відкрий для себе рідне місто».

    У краєзнавчій подорожі «В тобі, мій граде, гул століть» взяли участь учні 3-А класу БЗШ №5 (класовод Хмарська Т.П.); а учні 3-Б кл. (класовод Шульгіна Ю.В.) мандрували вулицями міста.

    Літературно-музичний вечір «Коли пісні мого краю живуть» зібрав дорослих користувачів. На вечорі звучали пісні й поетичні твори митців-земляків, які формують почуття любові білоцерківців до рідного краю.

    Тож, «квітни віки, Біла Церкво!». З Ювілеєм, рідне місто!

     

    Ганна Нагорна.



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше