• Смішні байки про серйозні речі

    Смішні байки про серйозні речі Смішні байки про серйозні речі

    Білоцерківському самородку Леоніду Гажалі нещодавно виповнилося 70 років.

    З цієї нагоди працівники центральної бібліотеки запросили Леоніда Йосиповича на зустріч з членами клубу "Водограй”, що працює при книгозбірні.

    Людмила Чупак розповіла про життєвий і творчий шлях гумориста, підкреслила, що автор пише не лише гуморески, а й оповідання та патріотичні і ліричні поезії, деякі з них покладені на музику. П’ятдесят років тому, проходячи військову службу в Німеччині, він написав ряд віршів про любов до України, тугу за рідним краєм, селом над мальовничою Россю. А за рядки про радянських окупантів його три дні пресувало КДБ, від в’язниці врятував щасливий випадок.

    У творчому доробку автора дві гумористичні збірки "Велика подяка” і "Демократичний вибір” та лірична "Моя солдатская любовь”. З цих збірок пані Людмила прочитала декілька віршів та гуморесок. Готується до друку четверта книга.

    З великою цікавістю "водограєвці” слухали добрі і дотепні гуморески, які майстерно прочитав автор та його розповідь про життя-буття.

    За півтори години зустріч добігла кінця, але присутні продовжували спілкуватися з Леонідом Йосиповичем, дякуючи йому за гарний настрій і позитивний заряд, який отримали від зустрічі та запевнили, що відтепер на життєві проблеми та негаразди будуть дивитися з гумором, якЛеонід Гажала.

     

    Єфросинія Король.

     

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше