• «Чудо-чадо» стартувало!!! «Чудо-чадо» стартувало!!! «Чудо-чадо» стартувало!!! «Чудо-чадо» стартувало!!!

    Прийшов квітень – юний і трепетно-ніжний. Ще на один крок ступила весна… 

    Квітень – пора чудова. Це і перший по-справжньому теплий день, і перший несміливий грім, і найперший зелений листочок, і бузковий дзвіночок сон-трави, і крихітний жучок-сонечко на вершечку травинки…
    Усе це повторюється кожного квітня, але завжди милує око і ніколи не набридає. Тож і не дивно, що саме 2 квітня в народознавчій світлиці бібліотеки-філії №3 міської ЦБС, що на Залізничному селищі, стартував новий дитячий клуб змістовного і цікавого дозвілля «Чудо-чадо». Він створений для діток віком від 4 до 6 років. Це підготовка маленьких чомучок до школи.
     
    Три рази від Котигорошкового понеділка та до Пеппідовгапончохової неділі кумедні хтосики будуть навчатися грамотності, письму, математиці, логіці, читанню, англійської мови, творчості, розвитку зв’язного мовлення, адаптуватимуться до колективу.
     
    Вести заняття будуть чудові педагоги – Марина Лизогубенко, Світлана Манюк.
    Викладачі разом з працівниками книгозбірні підготували і провели квітневий День знань. З пізнавальними ігровими завданнями, загадками, закличками, піснями, танцями, жвавими конкурсами, а ще з подарунками. Весело було не лише непосидючій дітворі, а й їхнім мамам і бабусям.
     
    Майбутні школярики з великою цікавістю пройшли залами бібліотеки, познайомилися з книжковими і журнальними новинками, зазирнули в мудрий світ книги!
     
    Не дивно, що відкриття дитячого клубу відбулося в бібліотеці. Бо це єдиний культурний дозвіллєвий центр мікрорайону, який може оперативно переформуватися, дослухаючись до побажань міської влади та громади Залізничного селища.
      
    Ксенія Гнуда.



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше