• Читай. Надихайся. Твори

    Читай. Надихайся. Твори Читай. Надихайся. Твори Читай. Надихайся. Твори Читай. Надихайся. Твори Читай. Надихайся. Твори

    Фахівчині бібліотеки-філії №2 провели годину творчого дозвілля «Читай. Надихайся. Твори» для четвертокласників Білоцерківської гімназії – початкової школи №22.

    Завідувачка шкільною бібліотекою Ніна Кваша презентувала найкращі твори української та світової літератури, які розважать, зігріють душу, допоможуть забути про смуток від розставання з літом.

    Із сучасних дитячих журналів можна дізнатись багато цікавого. Про це розповіла дітлахам завідувачка бібліотекою-філією №2 Світлана Линник. Малеча мала можливість почитати різноманітні розповіді, виконати цікаві завдання, відгадати загадки.

    Бібліотекарка Ірина Осіпенко провела для маленьких користувачів майстер-клас з виготовлення книжкових закладок «Осінні барви». Для того, щоб зробити таку закладку, не потрібно мати спеціальні матеріали чи володіти особливими навичками, адже для її виготовлення потрібні лише папір, фарби, ну і, звісно, трішки фантазії.

    В дитячих руках невеликі клаптики паперу перетворилися на веселі та барвисті книжкові закладки. Дітлахи отримали задоволення від творчого процесу.

     

    Олена Буяненко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше